بررسی پرخاشگری کودک

  • ۲۳ دی ۱۳۹۸

  • تعداد نظرات: 102

  • تعداد بازدید: 168

  • مدیر سایت

  • پرخاشگری کودک

    یکی از مشکلاتی که والدین با آنها رو به رو هستند، مسئله پرخاشگری کودک است.برای حل این مشکل می توانید به مرکز مشاوره خورشید مراجعه کنید. در مقاله پیش رو تلاش می کنیم کمی به این مشکل بپردازیم. لازم به ذکر است که برای حل مشکل پرخاشگری کودک، مرکز مشاوره خورشید بهترین متخصصان را دارد. حل مسئله پرخاشگری کودک یکی از مسائلی است که نیاز به مشاوره دارد.

    “پرخاشگری” چیست؟

    اگر رفتاری که متوجه شماست حس پرخاشگری در خود دارد، در آنصورت آن پرخاشگری است.

    سن کودک را مد نظر داشته باشید: وقتی که یک کودک دو ساله بطرف شما می دود و جیق می زند این رفتار با وقتی که یک پسر نوجوان به طرف شما می دود و فریاد می زند فرق می کند.

    وقتی که این رفتار متوجه شماست و احساس می کنید که بیش از حد است، در آنصورت می توانید بگویید که این رفتار غیر قابل قبول است.

    تشخیص اینکه چه رفتاری غیرقابل قبول است

    شما می توانید سعی کنید و یک چیزهایی را خودتان تغییر دهید و ممکن است در این رابطه فکر کنید که صحبت با دوستان و خانواده مفید است.

    رفتار پرخاشگرانه رایج

    فحاشی به شما، یا به برادر و خواهر، یا فریاد و جیق زدن؛ • به کسی عنوان زشت دادن و یا او را تحقیر کردن؛

    • زور فیزیکی علیه دیگران بکار بردن: بعنوان مثال، هل دادن، تنه زدن، با آرنج به کسی زدن یا به کسی پشت پا دادن؛
    • تهدید به استفاده از زور فیزیکی؛ . نادیده گرفتن شما و یا با سکوت به شما برخورد کردن؛
    • کسی را نسبت به موضوع حساسی اذیت کردن – یک خصوصیت فیزیکی و یا موضوع خانوادگی؛ یا . به حرمت خصوصی کسی تعرض کردن – سر زده به اتاق کسی رفتن، دفتر خاطرات خصوصی کسی را خواندن و یا به عمد بیش از حد به کسی نزدیک ایستادن.

    هر چند این گونه رفتارها بسیار رایج هستند، ولی اگر احساس کردید که وضعیت برایتان بیش از آنی غیر قابل تحمل شده است که بتوانید از پس آن برآیید در آنصورت باید سعی کنید کمک کسی را جویا شوید.

    رفتارهای بیش از حد پرخاشگرانه

    رفتارهای بیش از حد پرخاشگرانه رفتارهایی هستند که می توانند به فرزندتان، خود شما و یا افراد دیگر صدمه بزنند.

    رفتار بیش از حد پرخاشگرانه شامل اینها می شود:

    *صدمه فیزیکی به دیگران زدن، استفاده از توانایی فیزیکی، قد و با ساخت فیزیکی برای غالب شدن به دیگران و یا آزار دادن آنها؛

    *اذیت کردن خواهران و برادران، هم کلاسی ها، و ایا خود شما – منجمله استفاده از شماتت، تهدید و ارعاب دیگران برای اینکه از او حساب ببرند؛

    *پخش شایعات صدمه زننده درباره دیگران؛

    *به عمد یک حیوان زنده کوچک یا حیوان اهلی را کشتن و مثله کردن؛

    *دزدیدن و یا تخریب اموال عمومی؛

    *صدمه زدن به خود از طریق زخمی کردن خود، خودآزاری و یا مبادرت به خودکشی؛

    *سوء استفاده جنسی از کودک دیگری.

    در این شرایط جدی، و یا وقتی که رفتار پرخاشگرانه رایج برایتان بیش از حد غیرقابل تحمل می شود، شما باید سعی کنید در اسرع وقت کمک بیابید نه فقط از طرف دوستان و خانواده تان بلکه همینطور از طرف محیط اجتماعی پیرامون تان.

    این را برسمیت بشناسید که مشکلی وجود دارد

    برخی مواقع مشکل است که قبول کرد مشکلی وجود دارد. ممکن است وقتی که احساس می کنید رفتار فرزندتان تهدید کننده است وسوسه شوید که آن را انکار کنید به این امید که آن رفتار تمام شود و یا ممکن است امیدوار باشید که با بزرگ شدن فرزند تان این دوره را پشت سر خواهد گذاشت. برسمیت شناختن اینکه مشکلی وجود دارد، قدم اول برای این است که تصمیم بگیرید دیگر نمی خواهید با آن کنار بیاید. بیاد داشته باشید که شما آنچه برای فرزند تان خوب است را می خواهید: از اینرو لازم نیست که احساس گناه بکنید. فشار روزانه پدر یا مادر بودن ممکن است باعث تضعیف روحیه شود و جسارت زیادی می خواهد که کسی بتواند از وضعیت موجود فاصله بگیرد و مسائل را بشکل متفاوتی انجام دهد.

    اگر شما مورد خشونت خانگی توسط همسر خود بوده اید، ممکن است به شما حس دشواری دست دهد وقتی که فرزند تان نسبت به شما عصبانی می شود و یا با دیگران دعوا می کند.

    کمک گرفتن

    ایده خوبی است که وقتی احساس می کنید که فشار افکار نگران کننده بیش از حد برایتان زیاد شده است و یا کارهای روزانه و یا سلامتی تان بشكل مضری از آنها متاثر می شوند کمک بخواهید. اگر سایر فرزندان تان هم از مشاهده و یا تجربه این رفتار آزار دهنده رنج می برند در آنصورت این هم علت دیگری است که نشان می دهد باید سراغ کمک بگردید.

    موضوع را پیش خودتان نگه ندارید

    تقاضای کمک کردن کار آسانی نیست، بویژه برای پدر و مادری که تنهاست. شما ممکن است به سادگی به این عادت تمکین کنید که باید خودکفا و متکی به خود باشید.

    ولی به یاد داشته باشید: وقتی تقاضای کمک می کنید شما حدود خودتان را برسمیت می شناسید، و دارید بطور مسئولانه عمل می کنید و نمونه خوبی برای فرزندتان درست می کنید.|

     

    دسته‌ بندی‌ ها :

    بررسی پرخاشگری کودک

    پرخاشگری کودک یکی از مشکلاتی که والدین با آنها رو به رو هستند، مسئله پرخاشگری کودک است.برای حل این مشکل می توانید به مرکز مشاوره خورشید مراجعه کنید. در مقاله پیش رو تلاش می کنیم کمی به این مشکل بپردازیم. لازم به ذکر است که برای حل مشکل پرخاشگری کودک، […]

    نقد و بررسی‌ها

    هنوز نقد و بررسی‌ای وجود ندارد

    دیدگاهتان را بنویسید

    درباره ما

    مرکز مشاوره خورشید یکی از مهم ترین و بهترین مراکز مشاوره در اصفهان می باشد

    راه های ارتباطی

    آدرس مرکز

    اصفهان،سه راه حکیم نظامی،ابتدای خیابان ارتش به سمت فلکه ارتش،ساختمان خورشید

    شماره تلفن

    031-36257436

    شماره تلفن

    09137533407

    ادرس ایمیل

    info@khorshid-psychology.ir

    طراحی توسط : شرکت فناوری اطلاعات تابان مهر اصفهان